Celine Van Ouytsel doet sombere onthulling: "Draag ik voor altijd met me mee" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Celine Van Ouytsel doet sombere onthulling: "Draag ik voor altijd met me mee"

Celine Van Ouytsel doet sombere onthulling: "Draag ik voor altijd met me mee"

Momenteel schittert Celine Van Ouytsel als presentatrice van ‘Play Café’ op Play4. De titel van Miss België heeft haar duidelijk al veel opgeleverd. Helaas leerde ze ook de keerzijde van de medaille kennen.

Zo moest Celine Van Outysel steeds vaker afrekenen met negatieve commentaren over haar lichaam. “Dat was natuurlijk een wedstrijd die - deels - ook om het uiterlijk draaide, maar toch. Ik was echt gechoqueerd door de dingen die sommige mensen schreven”, vertelt de ex-Miss België openhartig in Het Laatste Nieuws. “Toen ik net verkozen was, las ik de commentaren onder de artikels nog wel. Daar ben ik snel mee gestopt. Er mogen nog duizend positieve comments zijn, ‘t is die ene negatieve die je bijblijft.”

Helaas is dit iets wat al langer speelde. “Ik weet al heel mijn leven wat bodyshaming is”, gaat Celine verder. “Toen ik een tiener was, kreeg ik van bepaalde klasgenoten dikwijls gemene commentaar. Die ging dan over mijn fijne lichaamsbouw, waardoor ik erg onzeker werd. Ik durfde amper iets terug te zeggen, of mijn criticasters tegen te spreken.” Ondertussen weet de ex-miss gelukkig wel beter. “En besef ik ook dat mijn lichaam nu eenmaal zo in elkaar zit”, klinkt het.

“Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik veel sterker in mijn schoenen sta, maar toch zal ik die rotte opmerkingen nooit vergeten”, beseft ze. “Wanneer ik vandaag een foto post op mijn sociale media, zijn er soms nog mensen die gemeen reageren. Die reacties verwijder ik meteen, en de bijhorende profielen blokkeer ik. Het raakt me niet echt meer, maar het is wel iets dat ik blijf meedragen”, besluit Celine. “Ik zal ook nooit snappen waarom mensen dit doen. Niet bij mij, en niet bij een ander.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws