Drie jaar na scheiding: Annelien Coorevits onthult hoe het nu in de liefde gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Drie jaar na scheiding: Annelien Coorevits onthult hoe het nu in de liefde gaat

Drie jaar na scheiding: Annelien Coorevits onthult hoe het nu in de liefde gaat

Zo’n drie jaar geleden gingen presentatrice Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht uit elkaar. Na een relatie van dertien jaar zetten ze een punt achter hun huwelijk. En met die scheiding heeft de ex-Miss België het vaak nog steeds erg moeilijk.

“Niemand trouwt met de intentie om uit elkaar te gaan”, vertelt Annelien openhartig in Nina. Zo’n drie jaar later valt de breuk haar nog steeds zwaar en lijkt ze nog niet meteen klaar voor een nieuwe relatie. “Liefde is een van de mooiste dingen in het leven. Zonder liefde zou het leven somber zijn”, denkt de tv-presentatrice er nochtans over. “Maar als je zoiets meemaakt zoals ik, trek je geen muur, maar een Chineese muur op”, bedenkt ze zich.

“Ik ben heel open bij de mensen die ik graag zie en die me goed kennen. Bij andere ben ik sociaal en joviaal.” Maar daar trekt ze de grens. “Uit angst om opnieuw gekwetst te worden”, beseft Annelien. “Ik ben heel jong begonnen in de liefde, ik had niet veel ervaring. Ik had misschien beter wat meer rondgefladderd - ik heb dat nooit gedaan. Daardoor weet ik minder goed wat ‘normaal’ is in een relatie. Als je maar één of twee mannen gekend hebt in je leven, neem je dat als norm.”

Toch is de presentatrice allesbehalve eenzaam. “Nooit”, besluit ze. “Een liefdespartner is een absolute meerwaarde in je leven, laat dat duidelijk zijn, maar de eerste jaren na mijn scheiding heb ik geleerd om alleen te zijn. En ook nu, in een relatie, heb ik daar soms behoefte aan”, klinkt het. Eén ding staat wel vast: “Ik wil nooit meer settelen voor minder dan wat ik verdien.”

Populair

Laatste nieuws