Walter Grootaers deelt vreselijk nieuws: "Met spoed opgenomen in ziekenhuis" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Walter Grootaers deelt vreselijk nieuws: "Met spoed opgenomen in ziekenhuis"

Walter Grootaers deelt vreselijk nieuws: "Met spoed opgenomen in ziekenhuis"

Walter Grootaers kreeg onlangs erg slecht nieuws te horen. Alain Grootaers, de broer van de zanger en tv-presentator, is enkele weken geleden met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Journalist Alain Grootaers, de 58-jarige broer van Walter Grootaers, werd op 19 januari getroffen door een hersenbloeding. Dat meldt een persmededeling uit eigen huis op de website van ‘Tegenwind’, het coronakritische project van de ex-televisiepresentator.

“Op 19 januari kregen we de melding dat Alain Grootaers werd getroffen door een hersenbloeding”, klinkt het tragische nieuws op de website. “Hij werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De medische staf die competent is op dit domein biedt alle mogelijke zorgen. Zijn dochter Julia en zijn partner Estrella blijven dag en nacht aan zijn zijde om hem de nodige steun te bieden.”

“De familie is op de hoogte en wordt dagelijks gebrieft over zijn situatie. We hopen dat zijn medische toestand stabiliseert zodat een langdurige herstelperiode kan ingezet worden”, wordt het bericht afgerond. Wellicht staat Alain nu een lange revalidatie te wachten. Onze redactie wenst de familie in ieder geval goede moed toe!

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws