Prachtig moment: Fien Germijns ontmoet baby'tje van collega Linde Merckpoel Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Prachtig moment: Fien Germijns ontmoet baby'tje van collega Linde Merckpoel

Prachtig moment: Fien Germijns ontmoet baby'tje van collega Linde Merckpoel

Drie weken geleden is Linde Merckpoel bevallen van haar tweede kindje. De voormalige Studio Brussel-presentatrice kreeg opnieuw een dochtertje. Collega Fien Germijns stond afgelopen weekend te popelen om de kleine spruit in haar armen te sluiten.

Op 18 januari is Linde Merckpoel voor de twee keer mama geworden. De radio- en televisiemaakster en haar vriend Jef mochten opnieuw een dochtertje, Jacky, verwelkomen. Hun dochtertje Cleo (2) heeft er dus een kleine zus bij.

Het babygeluk kon in ieder geval niet op ten huize Merckpoel. Dat van StuBru-presentatrice Fien Germijns duidelijk ook niet. Zij mocht als één van de eersten op kraambezoek bij haar collega thuis. Op haar Instagramverhaal deelt Fien een prachtige foto met de kleine Jacky in haar armen.

Fien is alvast helemaal verkocht. “Linde Merckpoel is Belgisch kampioene zalige dochters maken”, denkt het tv-gezicht erover. “Zelf gaan vaststellen”, onderstreept Fien.

Prachtig moment: Fien Germijns ontmoet baby'tje van collega Linde Merckpoel

Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws