Tiesj Benoot onder de indruk: "Dit had nog veel erger kunnen zijn" Sport
Sport

Tiesj Benoot onder de indruk: "Dit had nog veel erger kunnen zijn"

Tiesj Benoot onder de indruk: "Dit had nog veel erger kunnen zijn"

Tiesj Benoot hield een sleutelbeenbreuk over na zijn crash tegen een volgwagen tijdens Parijs-Roubaix. De renner van Lotto-Soudal beseft dat hij nog geluk heeft gehad.

In het bos van Wallers reed Benoot een wiel stuk. "Ik kreeg een nieuwe fiets en probeerde opnieuw naar voren te rijden. Bij de volgende bocht stond de auto van Katusha plots stil. Daar viel ik een eerste keer", vertelt Benoot aan Het Laatste Nieuws.

Daar bleef het echter niet bij. "Het waren de klassieke taferelen van Roubaix. Op 75 kilometer voor de streep moesten we over een brugje. Alle auto's stopten plots. Ik reed achter de auto van Jumbo. Ik dacht dat die een weg rond de stilstaande auto's had gevonden, maar toen ging die ook vol in de remmen."

"Ik ben vol op de koffer van de auto gereden. Ik reed het achterlicht kapot en brak in mijn val de achterruit van de auto. Ik ben naar het ziekenhuis gebracht en daar vielen nog scherven uit mijn truitje. Het had ook veel erger kunnen zijn. Ik heb niets aan mijn hoofd, niets aan mijn nek."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws