Viktor Verhulst en Sarah Puttemans kondigen groot nieuws aan over volgende stap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans kondigen groot nieuws aan over volgende stap

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans kondigen groot nieuws aan over volgende stap

Over een paar dagen vieren we de dag van de liefde. Voor Viktor Verhulst en Sarah Puttemans is het intussen al hun derde valentijn samen. De twee zijn duidelijk nog steeds smoorverliefd. De tortelduifjes delen zelfs leuk nieuws over een volgende grote stap.

Kort voor valentijn 2021 stelde Viktor Verhulst ons Sarah Puttemans, zijn nieuwe grote liefde, voor. En nu, drie jaar later, zijn de tortelduifjes nog steeds dolgelukkig samen. Ze houden hun romance dan wel buiten de spotlights, als ze iets posten, spat de liefde ervan af. Toch doen ze het rustig aan met hun relatie.

Samenwonen doen ze bijvoorbeeld nog niet. Máár, Viktor en Sarah onthullen in TV-Familie wel dat ze binnenkort een huis willen kopen met z’n tweetjes. “We vinden het fijn om het nu rustig op te bouwen. In de week verblijf ik nu soms ook al bij Viktor”, denkt Sarah erover. En dat lijkt duidelijk te werken. “Het is misschien moeilijk te geloven, maar wij maken nooit ruzie. Om de drie maanden hebben we een kleine discussie, maar meer rimpelingen zijn er echt niet tussen Viktor en mij.”

Viktor en Sarah houden namelijk allebei van de simpele dingen in het leven. “Of we nu in een chic hotel overnachten of in een mobilhome, in een tent of op een harde matras op de grond: we maken altijd plezier”, vertelt de influencer. En wat volgens haar ten slotte óók helpt, is dat haar wederhelft geen moeilijke jongen is. “Alles wat we doen is goed voor hem”, aldus Sarah.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws