Nieuwe onthullingen: "De waarheid moet verteld worden over Paul Severs" Buitenland
Buitenland

Nieuwe onthullingen: "De waarheid moet verteld worden over Paul Severs"

Nieuwe onthullingen: "De waarheid moet verteld worden over Paul Severs"

Een dag voor Paul Severs een hartaanval kreeg tijdens een fietstochtje had hij nog een optreden. Filip D'Haeze mocht de zanger toen aankondigen.

"Ik wilde dit eerst verbloemen, maar de waarheid moet worden verteld", zegt Filip in Dag Allemaal. "Het ging al een tijd niet goed meer met Paul. Ik spreek over een periode van twee jaar, misschien zelfs langer."

"Ik heb hem zien veranderen van een kwieke vent naar iemand met weinig kracht, die het steeds moeilijker had om te bewegen. Die bewuste 11 maart - iedereen was het erover eens - was het heel erg, Paul was zichzelf niet meer. Je voelde de onrust achter de schermen bij iedereen die daar aanwezig was."

Hij zei me ook eerlijk: ‘Filip, het lukt me niet meer om te zingen.’ Mijn hart brak, hij was ook zo verward in de kleedkamer. Hij stelde dezelfde vragen een paar keer opnieuw. Of hij zijn kleren daar nog enkele dagen mocht laten liggen, bijvoorbeeld. Hij was helemaal het noorden kwijt."

Aftakelen

"Weet je, Paul bleef altijd maar gaan, maar sinds zijn vrouw Paulette hem niet meer kon vergezellen, kreeg hij het moeilijk. Hij kropte die gevoelens op, maar dat heeft hem in korte tijd veel doen aftakelen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws