Aangrijpende getuigenis: daarom kon Bart Cannaerts geen tweede kindje krijgen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aangrijpende getuigenis: daarom kon Bart Cannaerts geen tweede kindje krijgen

Aangrijpende getuigenis: daarom kon Bart Cannaerts geen tweede kindje krijgen

In 2009 leerde Bart Cannaerts zijn vriendin Griet kennen. Enkele jaren later werden de tortelduifjes trotse ouders van een dochtertje. Een tweede kindje werd hen helaas niet gegund. 'TV-Familie' deelt een pakkende getuigenis van de presentator over zijn onvervulde wens om nog een tweede keer papa te worden.

In 2016 mochten Bart en Griet hun dochtertje Liz verwelkomen. “Alle clichés over het vaderschap blijken waar te zijn”, citeert TV-Familie Bart Cannaerts in Het Belang van Limburg. “De onvoorwaardelijke liefde die ik voel voor mijn dochter is een gevoel dat ik vroeger niet kende. Ik zie mijn vriendin ook graag, hé. Maar de liefde die je voor je kind voelt, is van een andere orde.”

Daarom had het koppeltje maar al te graag nog een tweede kindje gekregen. Helaas besliste het lot daar anders over. “Het is een uitgemaakte zaak”, zei de presentator enkele jaren geleden. Bart en Griet hebben hun eerste dochter te danken aan ivf en hebben heel wat moeite gedaan voor een tweede kindje. “Maar dat is ons niet gegund. Oké, niet dan, natuur.”

“Ik ben me ervan bewust dat ik ontzettend veel chance heb gehad in het leven: alles is me voor de wind gegaan. Behalve dit stukje dan”, vertelde hij diep bedroefd. “Daar moet ik mee leren leven. Maar ik ben natuurlijk wel enorm dankbaar dat onze dochter er is”, besluit de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws