Metejoor gooit het over andere boeg en komt met groot nieuws: "The word is out" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor gooit het over andere boeg en komt met groot nieuws: "The word is out"

Metejoor gooit het over andere boeg en komt met groot nieuws: "The word is out"

Het succes van Metejoor ongezien. De zanger is populairder dan ooit, scoort hit na hit en gaat met award na award naar huis. Professioneel gaat het hem in ieder geval voor de wind, niet alleen op het vlak van muziek. Metejoor slaat namelijk een compleet andere richting in.

“Krijg nou allemaal de kleren!”, grapt de zanger op Instagram. Metejoor mocht namelijk proeven van een carrière in de mode. “The word is out! Samen met e5 mode mocht ik een, op z’n minst gezegd, unieke herencollectie ontwerpen”, kondigt hij aan.

De kans dat de zanger ooit het modepad zou bewandelen, was één op een miljoen, en toch is het gebeurd. “Eerst was ik verbaasd, want ik ben zo’n man die zichzelf nooit kon opladen om een kledingwinkel binnen te wandelen”, geeft hij toe. “Maar deze kleurrijke, speelse, vrolijke en gedurfde collectie heeft dat zowaar even veranderd!”

“Ik kan niet wachten om RAVØTT x METEJOOR op jullie los te laten! Dus dames en heren, je weet waar je moet zijn voor uw ventje binnenkort”, besluit hij. “Oooh, nice”, “Ik vrees dat ik binnenkort eens moet gaan shoppen”, “Zalig”, “Prachtige kleding”, “Trots”, “Kan niet wachten” en “Goed bezig”, reageren zijn fans onder de indruk.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws