Siska Schoeters, Niels Destadsbader en Aster Nzeyimana krijgen deksel op de neus TV en Radio
TV en Radio

Siska Schoeters, Niels Destadsbader en Aster Nzeyimana krijgen deksel op de neus

Siska Schoeters, Niels Destadsbader en Aster Nzeyimana krijgen deksel op de neus

Afgelopen zaterdag schitterden Siska Schoeters, Niels Destadsbader en Aster Nzeyimana in de tweede aflevering van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’. Echter krijgen ze nu minder goed nieuws te horen.

‘The greatest dancer van Vlaanderen’ is de eerste grote show voor Niels Destadsbader sinds zijn overstap van VTM naar VRT. Echter presenteert hij het programma niet, want die taak nemen Siska Schoeters en Aster Nzeyimana op zich. Niels geeft zijn ongezouten mening over de kandidaten als jurylid.

Helaas blijkt het programma toch niet zo goed te scoren. Vorige week keken er zo’n 640.000 kijkers live naar de eerste aflevering. Daar bleven er afgelopen zaterdag nog maar 563.000 van over. Dat is natuurlijk niet zo’n goed nieuws voor Siska, Aster, Niels en co. Deze kijkcijfers liggen zelfs lager dan de heruitzending van ‘F.C. De Kampioenen’. Daar keken zo’n 634.000 kijkers naar.

In tegenstelling tot ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ doet ‘The Masked Singer’, de entertainmentshow van VTM, het wel bijzonder goed. In totaal keken er zo’n 1,85 miljoen mensen (live en uitgesteld) naar de tweede aflevering.

Populair

Laatste nieuws