Ellen Callebout moet op strepen staan bij Marie en Viktor Verhulst: “No way” Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ellen Callebout moet op strepen staan bij Marie en Viktor Verhulst: “No way”

Ellen Callebout moet op strepen staan bij Marie en Viktor Verhulst: “No way”

Zondagavond konden we alweer de laatste aflevering van ‘De Verhulstjes’ meepikken. Daarin konden we de avonturen van de populairste familie van Vlaanderen weer elke week op de voet volgen. Ellen Callebout kan het goed vinden met Gert Verhulsts kinderen, zoveel is duidelijk. Maar soms moet ze eens haar grenzen stellen.

Gert, Ellen, Marie en Viktor zijn duidelijk vier handen op één buik. “Het is heel belangrijk dat het klikt tussen je kinderen en je nieuwe partner. Maar bij ons zat dat vanaf het eerste moment goed”, zegt Gert Verhulst in Nina. Maar er is één iets dat Ellen nooit zal doen. “Ik heb me nooit iets aangetrokken van hun opvoeding”, vertelt Gerts vrouw.

“Zij hebben een vader en een moeder”, denkt ze erover. “Ik zorg voor hen en als ze iets vragen, zal ik al het mogelijke doen om hen te helpen. Maar ik heb hen nooit terechtgewezen.” “Ellen heeft niet ‘de nieuwe moeder’ willen spelen. De kinderen zagen haar in het begin als een soort ‘vriendin’”, legt Gert uit. “Ons gezien vóelt als een vriendenkring”, vult Ellen haar wederhelft aan.

Maar soms moet Ellen toch op haar strepen staan thuis. Vooral tegenover Gert dan. De presentator zou zijn vrouw wel eens durven te betrekken bij de opvoeding van Marie en Viktor. Maar dat is buiten Ellen gerekend. “Heel soms zegt Gert weleens tegen mij: ‘Zeg jij er ook eens iets tegen’. Maar denk ik: ‘no way, dat is jouw job’”, besluit zijn echtgenote.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws