Na verjongingskuur bij VTM: Dina Tersago eerlijk over haar toekomst bij zender Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na verjongingskuur bij VTM: Dina Tersago eerlijk over haar toekomst bij zender

Na verjongingskuur bij VTM: Dina Tersago eerlijk over haar toekomst bij zender

Zondag start het vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ en Dina Tersago presenteert dat VTM-programma al bijna twintig jaar. In een nieuw interview verklapt ze of ze van plan is om dat nog lang te blijven doen.

Zondag is het weer zover want dan kunnen we eindelijk kijken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Ondertussen is het programma al toe aan zijn vijftiende reeks en Dina Tersago presenteert dat al sinds 2004. “Zot, hé?”, bedenkt ze zich. “Soms denk ik: ‘Amai, waar is die tijd naartoe gevlogen?’”, vertelt ze aan Story.

“Maar dat wil niet zeggen dat ik mij oud begin te voelen”, zegt ze al lachend. Toch zien we bij VTM steeds meer jonge, frisse gezichten opduiken zoals Gloria Monserez en Aaron Blommaert. Toch vreest Dina niet dat ze binnenkort vervangen zal worden door iemand anders en ze legt ook meteen uit waarom.

“Ik blijf het zeker nog een paar jaar doen, want ik heb onlangs mijn exclusiviteitscontract verlengd”, geeft ze eerlijk toe. “Het is ook een kwestie van een soort sprankel en frisheid te behouden. Ik probeer nog altijd met evenveel energie en enthousiasme als vroeger ergens in te stappen”, legt ze uit. “Maar uiteraard besef ik ook wel dat het op een dag zal stoppen”, besluit Dina.

Populair

Laatste nieuws