Gloria Monserez heeft er genoeg van en neemt drastisch besluit "voor meer rust" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gloria Monserez heeft er genoeg van en neemt drastisch besluit "voor meer rust"

Gloria Monserez heeft er genoeg van en neemt drastisch besluit "voor meer rust"

Gloria Monserez is tegenwoordig overal te zien. Naast Ketnetwrapster duikt ze regelmatig op als presentatrice, in ‘Hotel Romantiek’ of ‘The Voice’ bijvoorbeeld, of als actrice, momenteel in ‘Liefdestips aan mezelf’. Drukke tijden dus voor het opkomende tv-gezicht. Toch probeert ze op alle mogelijke manieren de rust op te zoeken wanneer het kan.

Doelloos op sociale media scrollen, voor velen een dagelijkse bezigheid, voor Gloria Monserez voltooid verleden tijd. Een hele tijd geleden besloot de Ketnetwrapster al haar accounts te deactiveren. Ze had er duidelijk genoeg van. “Ik had een heel druk voorjaar en al mijn vrije tijd besteedde ik aan scrollen op Instagram”, vertelt de presentatrice in ‘Play Café’ op Play4.

“Dat was eigenlijk echt eindeloos, zeker toen TikTok erbij kwam. Dan dacht ik: ‘Ik ga gewoon eens een maand mijn socials verwijderen”, klinkt het bij Gloria. Haar testperiode van een maand zonder sociale media afgelopen zomer werden uiteindelijk acht maanden.

“Natuurlijk mis ik het”, geeft ze toe. “Ik zit soms nog wel eens op TikTok, eigenlijk nog steeds te veel. Maar het geeft wel een bepaalde rust”, bedenkt de rijzende ster zich. “Maar ik denk wel dat ik in een soort luxepositie zit omdat ik het niet moet gebruiken voor mijn werk”, beseft Gloria.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws