Remco Evenepoel neemt opvallend besluit na kritiek van Patrick Lefevere Sport
Sport

Remco Evenepoel neemt opvallend besluit na kritiek van Patrick Lefevere

Remco Evenepoel neemt opvallend besluit na kritiek van Patrick Lefevere

Patrick Lefevere liet optekenen dat Remco Evenepoel te dik staat. Tegenover Wielerflits heeft de renner van Deceuninck-Quick.Step nu gereageerd.

“Ik was geen vier kilogram te dik, maar ik heb intussen wel enkele kleine dingen veranderd aan mijn eetgewoontes", vertelt Evenepoel.

"Die uitspraak was uit zijn context getrokken”, klinkt het. “Ik kan je ook zeggen dat ik geen vier kilogram te dik was. Maar dat Patrick graag zijn renners af en toe eens prikkelt, weten we ook. En hij is onze baas, dus dat mag hij. En als ik dan toch eerlijk ben: ik heb het ook opgepikt en ik hou mijn gewicht nog iets beter in de gaten. Ik denk meer na. Zo heb ik intussen zelfs een aantal – kleine – dingen veranderd aan mijn eetgewoontes", zegt het 19-jarige toptalent.

“Het zijn echt kleine dingen die het verschil kunnen maken. Ik weeg nu tussen de 62 en 63 kilogram. Dat mag ook niet veel minder zijn, want mijn lichaam is nog niet helemaal volgroeid.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws