Masked Singer Soaperstar dan toch ontmaskerd?: "Niet Eline De Munck maar wel..." TV en Radio
TV en Radio

Masked Singer Soaperstar dan toch ontmaskerd?: "Niet Eline De Munck maar wel..."

Masked Singer Soaperstar dan toch ontmaskerd?: "Niet Eline De Munck maar wel..."

Vanavond kunnen we kijken naar de nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’, maar is het nu al duidelijk wie in het kostuum van Soaperstar zit? De hoofdverdachte was Eline De Munck, maar daar wordt nu toch aan getwijfeld.

Na het optreden van Soaperstar in ‘The Masked Singer’ werd meteen gewezen naar Eline De Munck. “Omdat het carnavalsmasker als twee druppels water lijkt op de echte Eline en omdat ze als straffe frontvrouw van Ellektra in een vorig leven furore maakte”, aldus Het Laatste Nieuws. Toch denkt de krant dat dit té voor de hand liggend zou zijn. “Bij ‘The Masked Singer’ is er één zekerheid: wat evident is moet je meteen bannen”, klinkt het.

Toch zijn er nog drie grote kanshebbers volgens Het Laatste Nieuws. De hoofdverdachte is nu Silvy De Bie, de frontvrouw van Sylver. “Omdat ze de stem heeft die het beste matcht met Soaperstar”, schrijft de krant. Toch mogen we Kat Kerkhofs ook niet vergeten. “Omdat Kat altijd ‘in’ is voor avontuur en meer dan ooit opnieuw in ons land vertoefde de voorbije maanden”, aldus HLN. Bovendien kan Kat ook zingen.

Ten slotte wordt er ook nog een bekende zangeres én VTM-gezicht verdacht, namelijk niemand minder dan Laura Tesoro. “Omdat dat multi-talent vroeg of laat toch in ‘The Masked Singer’ zal opduiken. Waarom nu niet?”, vraagt Het Laatste Nieuws zich af. Wie uiteindelijk in het pak van Soaperstar zit, dat zullen we later kunnen ontdekken in het tv-programma.

Populair

Laatste nieuws