James Cooke doet boekje open over zijn huwelijk: "Dit is niet altijd makkelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke doet boekje open over zijn huwelijk: "Dit is niet altijd makkelijk"

James Cooke doet boekje open over zijn huwelijk: "Dit is niet altijd makkelijk"

Zo’n acht jaar geleden vond James Cooke de liefde bij Dorian Liveyns. Sinds de zomer van 2021 gaan de tortelduifjes als getrouwd koppel door het leven. Maar James zou liegen als hij zei dat het altijd van een leien dakje liep tussen hen.

Zo’n acht jaar terug vond James in Dorian eindelijk het dekseltje op zijn potje. “Bij mijn zus zag ik de puzzelstukken in elkaar vallen: man, huis, huwelijk, kinderen, maar bij mij viel er helemaal niks. Sinds Dorian is dat allemaal veranderd”, vertelt de presentator openhartig in Het Laatste Nieuws. “Hij heeft me rustiger gemaakt. Als artiest zit je constant met twijfels. Je hebt het meest vergankelijke, onzekere beroep dat er bestaat en dan is het belangrijk dat je thuis stabiliteit vindt.”

James kwam net uit een niet zo gezonde relatie toen hij Dorian tegen het lijf liep. “Ik was eigenlijk van plan om er eens goed van te genieten, maar ik heb bij Dorian op slag een sterke aantrekking gevoeld”, klinkt het. “Het heeft dan nog een tijdje en een gezellige nacht geduurd voor ik me wou binden maar het was eigenlijk snel duidelijk.” En anderhalf jaar geleden zijn de twee heren in het huwelijksbootje gestapt. “Die ring is heel belangrijk voor mij”, vindt James.

“Ik heb die constante bevestiging nodig. Dat is weer mijn faalangst”, legt de presentator uit. “Als Dorian een mindere dag heeft, voel ik me meteen verantwoordelijk. Ik denk te gauw: 'Het ligt aan mij, ik moet iets doen.' En dus waak ik erover dat ik de best mogelijke partner ben”, besluit hij. Al laat zijn werk niet altijd ruimte voor romantiek. “En veel minder dan Dorian het zou willen, ga ik met de vrienden mee op stap. Het is niet altijd gemakkelijk om getrouwd te zijn met mij, denk ik. Ook al zegt Dorian van wel”, aldus James.

Populair

Laatste nieuws