Ook hoofdverdachte voor Leeuw mag je schrappen: "Kan het al niet zijn" TV en Radio
TV en Radio

Ook hoofdverdachte voor Leeuw mag je schrappen: "Kan het al niet zijn"

Ook hoofdverdachte voor Leeuw mag je schrappen: "Kan het al niet zijn"

Vrijdagavond konden we alweer genieten van de derde aflevering van ‘The Masked Singer’. Twee maskers uit de eerste groep zijn al afgevallen, nog vijf te gaan. Naar de identiteit van Mummie, Raaf, Soaperstar, Champignon en Leeuw blijft het gissen.

Skiwi en Groot Licht werden al ontmaskerd, de andere vijf pakken blijven een groot vraagteken. Vooral de identiteit van Leeuw lijkt één groot raadsel te zijn. Is het Maksim Stojanac, Mathieu Terryn, Sean Dhondt of James Cooke? Of toch één van de twee hoofdverdachten Viktor Verhulst of Kobe Ilsen?

Staan Viktor en Kobe ook bovenaan op jouw verdachtenlijstje? Begin ze dan maar stilaan te schrappen. De zoon van Gert Verhulst heeft vrijdag namelijk een foto van de uitzending van ‘The Masker Singer’ op zijn Instagramverhaal geplaatst. Daar lacht hij duidelijk met het feit van dat hij en goede vriend Kobe in de top 3 verdachten voor Leeuw staan.

“Voor de duidelijkheid, voor de mensen die Viktor denken, hij is het zeker NIET”, schrijft een ‘The Masked Singer’-fan bij deze foto op Facebook. “In geen geval mag je iets over het programma delen en als dat ooit wel al gedaan werd, is dat zeker nooit zo vroeg in de wedstrijd.” “Het is nu wel duidelijk dat het Viktor niet is” en “Ook na de aflevering, Viktor is een stijve hark, Leeuw niet”, zijn andere speurders het er duidelijk mee eens.

Bron: Instagram Stories

Ook hoofdverdachte voor Leeuw mag je schrappen: "Kan het al niet zijn"

Populair

Laatste nieuws