Prachtig hoe James Cooke Ruth Beeckmans een hart onder de riem steekt TV en Radio
TV en Radio

Prachtig hoe James Cooke Ruth Beeckmans een hart onder de riem steekt

Prachtig hoe James Cooke Ruth Beeckmans een hart onder de riem steekt

Momenteel schittert Ruth Beeckmans in ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ op VTM, een format bedacht door James Cooke en zijn productiehuis Dedsit. Hij bewondert dan ook enorm hoe ze haar rol als presentatrice vervult zo kort na het overlijden van haar partner Gary. Daar wil James toch een woordje over kwijt.

Ruth Beeckmans maakte met ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd in 24u’ na 9 maanden afwezigheid haar comeback op het scherm. Een klein jaar geleden moest de presentatrice plots afscheid nemen van haar vriend. Gary overleed op zijn 54ste onverwacht aan hartfalen. Toch straalt ze opnieuw in een programma waarin de liefde centraal staat. “Dat doet ze vooral helemaal zelf”, denkt James Cooke erover in HLN Showbits.

Maar een simpele opdracht was het niet. “Dat was voor haar geen gemakkelijke periode, nog steeds niet trouwens. Zo’n verlies verteer je niet zomaar”, bedenkt James zich. Maar dat ze toch kan genieten van geluk in andermans liefde, daar staat hij met grote ogen naar te kijken. “Dat is een ongelooflijke kracht van haar. Dat maakt haar wie ze is en dat maakt haar ook zo geliefd in Vlaanderen. Het is bewonderenswaardig wat voor een vakvrouw Ruth wel niet is”, besluit hij.

“We hebben haar natuurlijk alle tijd gegeven. We hebben de opnames ook wat uitgesteld en haar laten beslissen wanneer ze er klaar voor was”, vertelt James nog. Toch wilde Ruth koste wat het kost doorgaan. “Omdat ze zo hard gelooft in de liefde. Omdat ze zelf zo hard heeft mogen voelen wat de liefde voor haar heeft betekend.” “Ik stuur het haar ook elke week: ‘Wauw’, ‘Chapeau’, ‘Ongelooflijk’. En ik meen dat ook. Ik zie die vrouw gigantisch graag en ik denk heel Vlaanderen met mij”, aldus James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws