Eindelijk bekend: Jani Kazaltzis & Otto-Jan Ham lossen namen voor 'Viva La Feta' TV en Radio
TV en Radio

Eindelijk bekend: Jani Kazaltzis & Otto-Jan Ham lossen namen voor 'Viva La Feta'

Eindelijk bekend: Jani Kazaltzis & Otto-Jan Ham lossen namen voor 'Viva La Feta'

Het tweede seizoen van ‘Viva La Feta’ zat er al een tijdje aan te komen en zal nu niet lang meer op zich laten wachten. Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham openen binnenkort opnieuw de deuren van hun Griekse b&b en mogen daar 8 erg verrassende gasten ontvangen.

Dat 'Nonkels'-acteur Wim Willaert en minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden afzakten naar het Griekse Sifnos, raakte eerder al bekend. Maar nu onthullen presentatoren Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham ook wie de overige zes gasten voor het tweede seizoen van ‘Viva La Feta’ zijn.

Aan muzikaal talent geen gebrek. Niemand minder dan Niels Destadsbader, Bart Peeters en Kate Ryan doen straks hun intrede in het Griekse vakantiehuis. Maar met de overgebleven drie namen weet Play4 echt te verrassen. Ook antiekhandelaar Paul De Grande, van ‘Stukken van Mensen', journaliste Mia Doornaert en Amerikaanse modeontwerper Brandon Wen komen eens langs.

Wanneer het nieuwe seizoen van ‘Viva La Feta’ op de buis te zien zal zijn, is nog niet bekend. De opnames vonden in september plaats.

Populair

Laatste nieuws