Dina Tersago openhartig over moeilijkheden in 'Boer zkt Vrouw': "Héél dubbel" TV en Radio
TV en Radio

Dina Tersago openhartig over moeilijkheden in 'Boer zkt Vrouw': "Héél dubbel"

Dina Tersago openhartig over moeilijkheden in 'Boer zkt Vrouw': "Héél dubbel"

Gisteren ging het vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’ van start en ook Dina Tersago tekent opnieuw present. Volgens de presentatrice zit de nieuwe reeks boordevol drama en daar moet ze nu nog wat meer over kwijt.

De zoektocht naar de liefde is gestart voor de vijf nieuwe boeren in het vijftiende seizoen van ‘Boer zkt Vrouw’. Volgens Dina Tersago zal het er hevig aan toe gaan. “Ik kan wel beamen dat het een stevige rollercoaster was. Meer dan andere jaren”, vertelt de presentatrice aan Het Laatste Nieuws. “Het is wel een heftig parcours geweest voor eigenlijk alle boeren”, klinkt het.

Hoewel Dina al bijna twintig jaar het programma presenteert, schrikt ze soms nog van wat er allemaal gebeurd. “We hebben natuurlijk liever dat de mensen zich goed voelen”, legt ze uit. “Als er dan verdriet is, of er is een discussie of een ruzie, dan vinden we dat ook echt erg”, geeft ze toe. “Maar we proberen daar wel zo goed mogelijk mee om te gaan”, aldus de presentatrice.

Zo vindt ze dat elk verhaal een recht van bestaan heeft. “En emoties mogen er zijn, we lopen daar niet weg van”, klinkt het. “We proberen op dat moment op de juiste manier te zalven en daar op een goede manier mee om te gaan”, bedenkt ze zich. “Dus ja, het is héél dubbel”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws