Bart Peeters is kapot van verdriet: "Op veel te jonge leeftijd overleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Bart Peeters is kapot van verdriet: "Op veel te jonge leeftijd overleden"

Bart Peeters is kapot van verdriet: "Op veel te jonge leeftijd overleden"

Bart Peeters heeft zopas erg slecht nieuws vernomen. Op zijn Instagrampagina plaatst hij een pakkend eerbetoon voor een dierbare die vorige week overleden is na een strijd tegen kanker.

Eén heeft een nieuwe campagne op poten gezet samen met Kom op tegen Kanker genaamd ‘Lichtpuntjes tegen kanker’. De opbrengst van deze campagne zal gebruikt worden om zorgprojecten voor kankerpatiënten en hun naasten te financieren. Vanaf vandaag tot en met 24 februari komt ook ‘Lichtpuntjes tegen Kanker’ op Eén.

Ook Bart Peeters zet zich in voor deze campagne en op zijn Instagrampagina deelt hij een foto van zijn lichtpuntje. “Mijn lichtpuntje schijnt voor Stefan die deze week op veel te jonge leeftijd overleed aan kanker”, schrijft hij erbij. “Hij laat zijn vrouw Nathalie, zijn kinderen Nicolas, Charlotte en Magalie, en acht kleinkinderen na”, aldus Bart.

Dit trieste nieuws raakt niet alleen Bart, maar ook zijn volgers. In de comments staat het dan ook vol met steunbetuigingen. “Vreselijk”, “Veel sterkte”, “Hier word ik wel even stil van… Laat uw lichtpuntje troost en steun bieden aan zijn familie en vrienden” en “Innige deelneming”, reageren zij onder andere.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws