Dina Tersago breekt bij zoontjes: "Besefte dat ik het anders moest aanpakken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dina Tersago breekt bij zoontjes: "Besefte dat ik het anders moest aanpakken"

Dina Tersago breekt bij zoontjes: "Besefte dat ik het anders moest aanpakken"

Sinds afgelopen zondag is ‘Boer zkt Vrouw’ opnieuw te zien op VTM. Het succesvolle datingprogramma is intussen al aan zijn vijftiende seizoen toe. Daarnaast duikt presentatrice Dina Tersago ook nog op in andere programma’s, zoals ‘Huis Gemaakt’ en ’Ze zeggen dat’. En dat alles in combinatie met een gezin. Niet evident.

Voor Dina’s zoontjes, Isak (7) en Thor (5), betekent dat natuurlijk dat hun mama vaak van huis is. De presentatrice moet altijd bereikbaar zijn. “Het gebeurt soms dat ik op een vrije dag ’s morgens een telefoontje krijg van de ploeg: ‘Dina, je moet nu echt naar hier komen.’ Dan weet ik dat ik in mijn auto moet stappen en vertrekken”, vertelt ze in Story.

En die onregelmatigheid maakt het haar soms lastig. “Opvang zoeken, de kinderen die je missen als je lang weg bent…”, denkt Dina erover na. “Maar ik wil niet klagen, alle werkende ouders hebben die problemen.” Dat probeert ze op te lossen door na enkele zware dagen toch een paar dagen gewoon thuis te zijn. “Alleen in de zomervakantie is dat niet makkelijk”, klinkt het.

Dan combineert de presentatrice én ‘Boer zkt Vrouw’ én ‘Ze zeggen dat’ én ‘Huis Gemaakt’. “Er is zelfs een jaar geweest dat Isak en Thor van het ene kampje naar het andere gingen”, vervolgt ze. “Op een bepaald moment zeiden ze: ‘Mama, we willen ook graag eens thuis zijn.’ Toen besefte ik wel dat ik het anders moest aanpakken”, aldus Dina.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws