‘Anderlecht neemt belangrijke beslissing over nieuwe trainer’ Sport
Sport

‘Anderlecht neemt belangrijke beslissing over nieuwe trainer’

‘Anderlecht neemt belangrijke beslissing over nieuwe trainer’

RSC Anderlecht maakte dinsdagvoormiddag het vertrek van Fred Rutten bekend. De Nederlander werd bedankt voor bewezen diensten en nu moeten Marc Coucke, Michael Verschueren en Frank Arnesen dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Volgens Het Laatste Nieuws is Anderlecht niet van plan om overhaast te werk te gaan. Het bestuur heeft volgens de krant een belangrijke beslissing genomen over de komst van een nieuwe trainer. De verwachting is niet dat Anderlecht nog dit seizoen op zoek gaat naar een nieuwe trainer, maar er was niemand die dat wilde bevestigen", aldus HLN.

"Om Rutten definitief op te volgen, lijkt andermaal Kasper Hjulmand (47) in beeld. Hij had in de winter een persoonlijk akkoord met RSCA, toen liet Nordsjaelland hem niet gaan en tekende finaal Rutten. Nu is Hjulmand wel vrij en hij wil graag naar het buitenland. Zijn makelaar ontkent voorlopig elk contact met de recordkampioen."

Meerdere opties

"In de wandelgangen van Anderlecht bleef men op de vlakte over het trainersdossier richting voorbereiding: "De club bekijkt meerdere opties. Nu doen we er eerst alles aan om zo snel mogelijk weer matchen te winnen." Rutten was niet bereikbaar voor commentaar", besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws