Nu ook Foxy Lady uit 'The Masked Singer' ontmaskerd? "Dát is ze!" TV en Radio
TV en Radio

Nu ook Foxy Lady uit 'The Masked Singer' ontmaskerd? "Dát is ze!"

Nu ook Foxy Lady uit 'The Masked Singer' ontmaskerd? "Dát is ze!"

De speurtocht in ‘The Masked Singer’ gaat voort en Kevin Janssen maakte eerder al zijn hoofdverdachte voor Foxy Lady duidelijk. Volgens hem zit Danira Boukhriss Terkessidis in dat pak en hij is duidelijk niet de enige die dat denkt.

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Toch lijkt het erop dat er alweer een karakter ontmaskerd is. Niet alleen Kevin Janssen denkt dat Danira Boukhriss Terkessidis achter het masker van Foxy lady zit, want ook bij Het Laatste Nieuws is zij hoofdverdachte nummer één.

Niet alleen worden er Danira-trekjes herkend, ook de stem van Foxy Lady lijkt overeen te komen met enkele tv-optredens van Danira. “Overtuig u zelf en kijk en luister naar het optreden van Danira als Beyonceé in ‘Jonas & Van Geel’. Of naar de gesmaakte openingsact van Danira, Koen en Gert in het gala van ‘De Kastaars!’”, aldus de krant.

Toch wordt niet alleen Danira verdacht. Zo zou Linda Mertens ook wel eens in het pak van Foxy Lady kunnen zitten. De Milk Inc.-zangeres stond namelijk onlangs al op de planken in Spanje en is druk bezig met haar comeback. Ook Nathalie Meskens wordt vaak genoemd. “De presentatrice-actrice-zangeres bewees eerder al dat ze zowat alle mogelijke stemmen van internationale artiesten aan kan”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws