Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' doen relatiegeruchten weer hoog oplaaien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' doen relatiegeruchten weer hoog oplaaien

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' doen relatiegeruchten weer hoog oplaaien

Een van de populairste ‘Blind Getrouwd’-koppeltjes aller tijden is niet meer. Twee jaar geleden stapten Candice Martens en Marijn Lenaerts in het huwelijksbootje. Het leek een match made in heaven, maar afgelopen zomer maakten ze helaas hun breuk bekend. Op Instagram doen ex-man en -vrouw de relatiegeruchten nu opnieuw hoog oplaaien.

Candice en Marijn leerden elkaar twee jaar geleden kennen in het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’. Hun huwelijk was het enige dat in dat seizoen standhield. Het koppeltje ging meteen samenwonen, maar hun geluk was helaas niet van lange duur. Afgelopen zomer kwam hun sprookje tot een einde. Die breuk viel hen allebei erg zwaar, maar het einde van hun huwelijk betekent gelukkig niet het einde van hun vriendschap.

Gisteren genoten Candice en Marijn van een gezellig avondje samen op restaurant. “Supergezellige vrijdagavond met ons tweetjes”, schrijft Candice op Instagram bij een foto met Marijn. Dat zorgt meteen voor de nodige speculaties. “Zo’n mooi koppel” en “Ik denk dat ze nog samenkomen als koppel”, lezen we meermaals in de reacties. Toch maakt Candice met de hashtags “going out with my ex” en “happy friendship” duidelijk dat er niet meer aan de hand is.

De meeste van haar volgers zijn gewoon blij dat de ‘Blind Getrouwd’-deelnemers nog door dezelfde deur kunnen. “Tof om jullie nog eens samen te zien”, “Leuk dat jullie dat nog samen doen”, “Gezellig, mooie foto”, “Jullie zien er goed uit” en “Blij dat jullie dit nog kunnen”, moet hen van het hart.

Populair

Laatste nieuws