Maxime Meiland deelt hartverscheurend nieuws over jeugd: "Meermaals misbruikt" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Maxime Meiland deelt hartverscheurend nieuws over jeugd: "Meermaals misbruikt"

Maxime Meiland deelt hartverscheurend nieuws over jeugd: "Meermaals misbruikt"

Maxime Meiland kondigde zopas aan dat ze, net zoals haar ouders Erica en Martien, een eigen boek zal uitbrengen. In ‘Maxime - Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig!’ zal de ‘Chateau Meiland’-ster meer vertellen over haar moeilijke jeugdjaren.

Maxime Meiland is bekend geworden door de realityreeks ‘Chateau Meiland’. De familie Meiland is enorm populair en daardoor brachten Erica Renkema en Martien Meiland eerder al een eigen boek uit. Ook dochter Maxime is dat nu van plan en in de biografie zal ze meer onthullen over verschillende pijnlijke gebeurtenissen.

“Ik werd meermaals misbruikt”, biecht Maxime meteen op. In de beschrijving van de uitgeverij staan er al heel wat onthullende details. Zo bekent ze onder andere dat ze het moeilijk had toen haar papa het gezin verliet en dat ze op de middelbare school het slachtoffer werd van sexting. “Het ging van kwaad tot erger. Maxime werd onhandelbaar, vluchtte in de drank en werd op haar vijftiende verkracht door een ex-bajesklant”, klinkt het.

“Daardoor brokkelde haar zelfbeeld nog verder af en ging ze keihard richting de goot”, staat er te lezen.“Tot ze door therapie, de geboorte van dochter Claire en de verhuizing naar Frankrijk de knop wist om te zetten”, aldus de uitgeverij. Waarom Maxime dit wil delen? “Ik heb momenten gehad waarop ik dacht: ‘Ik zie het niet meer zitten’ geeft ze toe in het Nederlandse programma ‘Humberto’. “Het is echt belangrijk om erover te praten”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws