Martien Meiland overstelpt met reacties nadat hij grote verrassing aankondigt TV en Radio
TV en Radio

Martien Meiland overstelpt met reacties nadat hij grote verrassing aankondigt

Martien Meiland overstelpt met reacties nadat hij grote verrassing aankondigt

Martien Meiland heeft geweldig nieuws en daar vertelt hij maar al te graag meer over op sociale media. Hij deelt ook meteen een leuk filmpje en daar hebben zijn volgers meteen wat over te zeggen.

De familie Meiland was even niet meer op tv te zien in ‘Chateau Meiland’, maar daar komt vanavond verandering in. Het achtste seizoen gaat straks namelijk om 20u30 van start op de Nederlandse zender SBS6. “Ja! Vanavond zijn we er weer met nieuwe afleveringen”, schrijft Martien op zijn Instagrampagina.

Hij post ook de eerste beelden van de nieuwe aflevering. Daarin zit Martien samen met zijn twee dochters Montana en Maxime in de auto. De fans van ‘Chateau Meiland’ reageren dolenthousiast. “Eindelijk weer”, “Zo leuk”, “Ik heb er weer zin in”, “Heerlijk”, “Geweldig”, “Ik ga zeker kijken” en “Eindelijk weer iets leuks op tv”, klinkt het.

Helaas moeten de Belgische fans nog even wachten tot ze naar de nieuwe afleveringen zullen kunnen kijken. Het is namelijk nog niet bekend wanneer het achtste seizoen zal worden uitgezonden. “En nu wachten tot het in België komt” en “Hopelijk snel in België ook”, schrijven enkele Belgische volgers dan weer.

Populair

Laatste nieuws