Ex-Miss België Celine Van Ouytsel laat diep in haar boezem kijken: "De mooiste" sexy
sexy

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel laat diep in haar boezem kijken: "De mooiste"

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel laat diep in haar boezem kijken: "De mooiste"

Celine Van Ouytsel geeft haar volgers een kijkje achter de schermen bij een van haar fotoshoots. De ex-Miss België laat zich opnieuw van haar beste kant zien en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans.

Celine Van Ouytsel werd in 2020 gekroond tot Miss België. Sindsdien doet de knappe blondine het niet alleen goed op sociale media, ook schittert ze geregeld op tv. Zo is ze momenteel te zien op Play4 in het showbizzprogramma ‘Play Café’. Daarnaast doet ze ook nog geregeld leuke fotoshoots.

Daar laat ze nu meer van zien op haar Instagrampagina. Net voordat Celine voor de camera gaat poseren, deelt ze nog een kiekje van achter de schermen. “Behind the scenes”, schrijft ze erbij. De blondine draagt een diep uitgesneden topje en pronkt zo met haar decolleté. Haar volgers vinden dit alvast een geslaagd plaatje.

In de comments laten ze namelijk aan Celine weten dat ze er fantastisch uitziet. “Mooi”, “Geweldig” “Natural beauty”, “De mooiste vrouw van België”, “U bent bijzonder fotogeniek, iedere foto is zo prachtig in beeld gebracht”, “Gelijk welke manier ze je fotograferen, het is altijd 100% geslaagd” en “Mooi blond haar, supermooi”, klinkt het in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws