Topzwemster Fanny Lecluyse, vriendin van Campenaerts: "Dat was heel zwaar" Sport
Sport

Topzwemster Fanny Lecluyse, vriendin van Campenaerts: "Dat was heel zwaar"

Topzwemster Fanny Lecluyse, vriendin van Campenaerts: "Dat was heel zwaar"

Fanny Lecluyse, de vriendin van Victor Campenaerts, hield het bijna niet meer tijdens het uur waarin haar wederhelft probeerde het record scherper te stellen. Ze volgde de triomf vanuit Spanje, waar de topzwemster zich klaarstoomt.

“Ik ben supergelukkig dat hij het voor mekaar kreeg. Ik heb zelf nog getraind tot 17u20. Ik zat nog in de auto toen hij begon en volgde het eerst op mijn gsm en daarna op mijn computer. Ik heb echt wel zitten roepen", vertelt Fanny aan Het Laatste Nieuws.

"Elke ronde: je kan het! Stressen ook. De laatste tien minuten waren het zwaarst. Mijn coach zei dat het binnen was, maar ik wou toch wachten tot hij er helemaal was. Ik was zo gelukkig dat ik zijn droom zag uitkomen. Ik kreeg er tranen van in mijn ogen. Hij verdiende het absoluut. Een dikke proficiat aan zijn hele team."

Eind deze week zijn ze weer smaen. “We kijken er naar uit om samen tot rust te komen in Antwerpen. Genieten en iets lekkers eten. We gaan op hotel en uitgebreid ontbijten. Dat doen we graag. Als er pannenkoeken zijn, zal hij ze niet laten liggen en ’s namiddags kan er wel een ijsje af na al dat strikte opletten op wat hij eet. Normaal ga ik in Romandië eens kijken. Voor mij is er eerst nog het BK, maar over drie maanden vooral het WK in Zuid-Korea.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws