Sarah Puttemans verbaast al haar volgers op TikTok met verborgen talent: "OMG!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans verbaast al haar volgers op TikTok met verborgen talent: "OMG!"

Sarah Puttemans verbaast al haar volgers op TikTok met verborgen talent: "OMG!"

Sarah Puttemans verrast haar fans op TikTok met een bijzonder filmpje. De vriendin van Viktor Verhulst toont haar zangkunsten en daar lokt ze meteen heel wat reacties mee uit.

Sarah Puttemans kennen velen beter als de vriendin van Viktor Verhulst. Toch is ze zelf ook bijzonder populair op sociale media. Op TikTok plaatst de influencer nu iets wat haar volgers niet gewoon zijn van haar. Zo zingt ze in het filmpje het nummer ‘L-o-v-e’ van Frank Sinatra. “Geen idee waarom ik dit post, maar ik vond het terug in de drafts”, schrijft ze erbij.

Haar volgers zijn alvast onder de indruk van haar zangtalent. “Tuurlijk, ze kan ook nog zingen”, “Wat een stem”, “Waarom is zij zo goed in alles?”, “Zo mooi”, “Zij kan alles”, “Ik vind je stem echt mooi”, “Wat ben je getalenteerd”, “Wow, ik wist niet dat je kon zingen”, “Superschattig” en “Da’s echt nog mooi”, klinkt het onder meer in de commentaren.

@sarahputtemans

Geen idee waarom ik dit post maar vond het terug in the drafts 🤣

♬ original sound - Sarah Puttemans

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws