Niels Destadsbader (34) maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader (34) maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend

Niels Destadsbader (34) maakt slecht nieuws over zijn gezondheid bekend

Niels Destadsbader is in ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ te zien als jurylid, maar zelf is hij niet zo’n heel groot danstalent. Zo liep het voor hem eens fout af tijdens een avondje uit.

Niels Destadsbader stond niet vooraan toen het danstalent werd uitgedeeld, maar al doende heeft hij het wel geleerd. “Ik ben alleszins niet bang om te bewegen”, geeft hij toe aan Primo. “En door al die podiumervaring dans ik stilaan beter dan de gemiddelde Vlaming”, lacht hij.

Ook op een feestje durft hij de benen los te gooien. Al kwam hij wel eens ten val toen hij danste op een barkruk en daar hield hij enkele gebroken ruggenwervels aan over. “Sinds die ongelukkige val probeer ik iets verstandiger om te springen met barkrukken”, aldus Niels. “Een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, weet je wel? Maar goed, met mij weet je nooit”, lacht hij.

Toch kampte Niels al langer met rugklachten en die val heeft dat natuurlijk niet beter gemaakt. “Van fysieke inspanningen kan ik achteraf nog weleens de rekening gepresenteerd krijgen”, legt hij uit. “Hoe dan ook heb ik toen ontzettend veel geluk gehad. Was ik slecht gevallen, dan had het veel erger kunnen zijn”, bedenkt hij zich.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws