Martien Meiland onthult: "Daarom zal ik het nieuwe boek van Maxime niét lezen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Martien Meiland onthult: "Daarom zal ik het nieuwe boek van Maxime niét lezen"

Martien Meiland onthult: "Daarom zal ik het nieuwe boek van Maxime niét lezen"

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat er binnenkort een biografie zal verschijnen over Maxime Meiland. Daarin zullen enkele heftige thema’s aan bod komen, maar vader Martien laat nu al weten dat hij het zelf niet gaat lezen.

In ‘Maxime - Misbruikt, ontspoord en nu… gelukkig’ zal het vooral gaan over de moeilijke jeugdjaren van Maxime Meiland. De ‘Chateau Meiland’-ster zal onder andere openlijk meer vertellen over het seksueel misbruik waar ze mee te maken kreeg. Volgens de schrijver van het boek, Jan Dijkgraaf, was het schrijfproces dan ook erg emotioneel.

“Dit is gewoon een treurig verhaal”, geeft hij toe in een interview met het Nederlandse Shownieuws. Toch eindigt het boek wel op een positieve noot, dus het was volgens de schrijver niet alleen maar janken. “Maar er zijn heel wat traantjes gevallen toen ze inging op de diepste periode van haar leven”, zegt Dijkgraaf.

Daarnaast verklapt Jan ook dat Martien helemaal niet zo veel weet over deze helse periode uit het leven van Maxime. Toch stelt de schrijver dat hij het boek niet zal lezen. “Erica weer wat er gebeurd is, maar zonder details. En Martien gaat dit niet lezen. Die vindt dit veel te eng en veel te erg”, klinkt het.

Populair

Laatste nieuws