Nieuwe hoofdverdachte voor Foxy Lady in 'Masked Singer'? "Niet Danira, maar zij" TV en Radio
TV en Radio

Nieuwe hoofdverdachte voor Foxy Lady in 'Masked Singer'? "Niet Danira, maar zij"

Nieuwe hoofdverdachte voor Foxy Lady in 'Masked Singer'? "Niet Danira, maar zij"

Vrijdagavond konden we alweer op VTM afstemmen voor de vierde aflevering van ‘The Masked Singer’. Daarin betrad Foxy Lady het podium voor de tweede keer. Stapje per stapje komen we dus dichter bij haar ware indentiteit. Of hoeven we niet langer meer te zoeken?

Foxy Lady werd afgelopen vrijdag op de valreep door het publiek gered. Een grote verrassing, want onze sluwe dame kan wel een pakje zingen. Daarom wordt in de richting gekeken van Bab Buelens, Linda Mertens, Nathalie Meskens, Hannelore Simoens of Clara Cleymans. Danira Boukhriss Terkessidis is voorlopig hoofdverdachte in Vlaanderen. Omdat veel mensen haar trekjes lijken te herkennen in haar bewegingen en ze al meermaals bewezen heeft dat kan zingen én dansen.

Toch wordt Danira stilaan van de troon gestoten. Nadat de speurders haar naam vernoemden, klimt Maureen Vanherbegrhen een plekje hoger op de verdachtenlijst. De actrice kan namelijk ook een pakje zingen en deed in een ver verleden mee aan ‘Idool’. “Ik herken haar stem”, “Het is niet Danira, voor mij is dat de stem van Maureen” en “Ik ben zeker dat ik haar herken”, voorspellen de fans op Facebook. Maar ook heel wat tips wijzen haar richting uit.

“In het filmpje zit ze in een wagon die lijkt op die van ‘De Verraders’. Daarna kwam ‘De Verraders’ aan bod”, schrijft een aandachtige kijker. En wie nam daaraan deel? Juist ja, Maureen. “En net zoals in het introfilmpje zat Maureen toen in wagon 3!” Bovendien zat er met de beet uit de appel ook een verwijzing naar Sneeuwwitje in. “Maureen speelde drie jaar geleden de hoofdrol in die musical”, weet een fan. Vallen de puzzelstukjes samen?

Populair

Laatste nieuws