Het wordt genieten: Zo lang zal het stralende lenteweer duren Royalty
Royalty

Het wordt genieten: Zo lang zal het stralende lenteweer duren

Het wordt genieten: Zo lang zal het stralende lenteweer duren

Het wordt de komende dagen fantastisch lenteweer. Het einde daarvan zal ook nog niet voor meteen zijn, zo weet het KMI.

Morgen krijgen we lichtbewolkt of helder weer, en zal de zon dus uitbundig kunnen schijnen. Soms zijn er wel wat meer hoge wolkensluiers, vooral dan langs de grens met Frankrijk. Het kwik kan stijgen naar waarden tussen 16 graden in de Hoge Ardennen en 20 of 21 graden in het westen. De oostelijke wind is meestal matig.

Vrijdagnacht blijft het helder en zacht voor de tijd van het jaar. De minima liggen tussen 6 graden in de Hoge Venen en 10 graden in het westen en noorden. De wind is zwak tot matig en komt uit oostelijke tot oostnoordoostelijke hoek.

Vrijdag wordt een zonnige en warme dag met maxima tussen 17 en 22 graden. Er waait een meestal matige oosten- tot noordoostenwind.

Zaterdag blijft de zon overheersen. Het kan mogelijk een graadje warmer worden. De maxima liggen tussen 17 en plaatselijk 24 graden. De wind is zwak tot meestal matig en komt uit oost tot noordoost. Aan de kust kan een aanlandige wind mogelijk voor wat verkoeling zorgen.

Op Pasen blijven we het zonnig en warm lenteweer behouden. De maxima liggen tussen 16 graden aan zee en 23 graden in de Kempen. De wind waait meestal zwak uit oostelijke tot noordoostelijke richtingen.

Ook maandag lijkt nog droog, overwegend zonnig en warm te zullen verlopen. Het is mogelijk dat er wel wat meer wolkenvelden vanuit Frankrijk ons land kunnen binnendringen. Met maxima tussen 17 en 22 graden blijft het warm. De wind is matig en komt uit zuidoostelijke richtingen.

Ook op dinsdag lijkt het zonnige en warme lenteweer aan te houden. De maxima liggen tussen 18 en 23 graden. De onzekerheid neemt wel toe. Pas vanaf donderdag zou het wisselvalliger worden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws