Kat Kerkhofs heeft slecht nieuws over gezondheid: "Moet snel geopereerd worden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kat Kerkhofs heeft slecht nieuws over gezondheid: "Moet snel geopereerd worden"

Kat Kerkhofs heeft slecht nieuws over gezondheid: "Moet snel geopereerd worden"

Kat Kerkhofs werd vrijdagavond in ‘The Masked Singer’ ontmaskerd als Soaperstar. Daar heeft ze een meer dan puike prestatie neergezet. Al was het bijna anders gelopen. De presentatrice sukkelt namelijk met ernstige stemproblemen.

Soaperstar en dus Kat Kerkhofs is de vijfde afvaller van ‘The Masked Singer’. Na drie spetterende performances moest de tv-presentatrice het programma helaas verlaten. Toch waren de opnames allesbehalve gemakkelijk voor haar. Kat kampt al een hele tijd met serieuze stemproblemen. Bovendien was de kersverse mama toen net uit bevallingsverlof. En de vermoeidheid begon nog meer op haar stem te slaan.

“Het probleem met mij is: mijn stembanden zijn niet in orde”, legt Kat uit in ‘Behind The Mask’. “Dus ik word nogal hees en als het erg is, kan ik ook weleens mijn stem kwijtraken. Als ik wil uithalen, dan knapt mijn stem soms ineens, alsof ze niet meer mee wil. Ineens komt er niets uit.” De oorzaak daarvan is dat haar stembanden niet goed sluiten.

“Dat is niet door knobbeltjes, maar door littekenweefsel”, vervolgt Soaperstar. En laat dat nu net een pak moeilijker zijn dan knobbeltjes. “Dat moet geopereerd worden. En dat is een zware operatie. Ik moest die doen, maar toen kwam corona. Dan heb ik dat natuurlijk laten liggen en ondertussen zijn we hier”, aldus Kat. Hoog tijd om er werk van te maken dus.

Populair

Laatste nieuws