Marc Coucke ligt zwaar onder vuur: “Dat moet hij nu eens beseffen” Sport
Sport

Marc Coucke ligt zwaar onder vuur: “Dat moet hij nu eens beseffen”

Marc Coucke ligt zwaar onder vuur: “Dat moet hij nu eens beseffen”

Het draait vierkant bij RSC Anderlecht en dat is volgens de supporters van paars-wit de fout van Marc Coucke. Sinds hij de club heeft overgenomen is het DNA van de fiere Brusselse club helemaal zoek.

Coucke ligt zwaar onder vuur bij de fans van Anderlecht en dat merkt ook Het Laatste Nieuws op. Nu werd trainer Fred Rutten weer aan de kant geschoven, de zoveelste verandering al sinds de overname van Coucke.

"Je kunt Coucke en Verschueren in deze wel begrijpen", schrijft HLN. "Maar het valt te hopen dat beide heren nu wél gaan beseffen dat het probleem dit seizoen niet van trainersaard is geweest - als twee totaal verschillende coaches elk met een aparte modus operandi geen beweging krijgen in de selectie, heb je stilaan een empirische zekerheid."

Leergeld

"Het management draagt de grootste verantwoordelijkheid. Samenstelling van de kern? Beleidsbepalingen? Inschatting van de selectie? Coucke en Verschueren betalen leergeld", besluit de krant.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws