Finalisten van 'The Masked Singer' nu al bekend? Ook Kat Kerkhofs verklapt meer TV en Radio
TV en Radio

Finalisten van 'The Masked Singer' nu al bekend? Ook Kat Kerkhofs verklapt meer

Finalisten van 'The Masked Singer' nu al bekend? Ook Kat Kerkhofs verklapt meer

Vrijdagavond was het helaas over and out voor Soaperstar in ‘The Masked Singer’. Niemand minder dan Kat Kerkhofs kwam uit het pak tevoorschijn. Een finale zit er dus niet in voor de televisiepresentatrice. Maar verklapt ze nu per ongeluk wie het wél tot het einde schopt?

Afgelopen vrijdag viel het masker af voor Soaperstar, ofwel Kat Kerkhofs. Zij hield zich al vijf weken schuil achter het glamoureuze pak. “Ik ben blij dat ik meegedaan heb, hoor, maar misschien had ik er toch iets langer in willen zitten”, geeft de blondine toe in Het Laatste Nieuws. Net voor ‘The Big Bang’, waarin de overgebleven acht kandidaten samensmelten tot één groep, moest Kat de show dus verlaten. Geen finale of overwinning dus voor de tv-presentatrice.

Maar wie zou van ‘The Masked Singer’ dan wel mogen winnen voor haar? Dat vroegen fans haar tijdens een vragenronde op het Instagramverhaal van VTM. Daar doet Kat liever geen uitspraak over. Maar ze is er wel van overtuigd welke pakken in de finale zullen staan. “En dat zijn Leeuw en Hippo”, denkt Soaperstar erover. “Ik vind ze allebei supercool. Ze zingen ook heel goed en ik denk écht dat zij de finale zullen halen”, zegt ze zonder enige twijfel.

Zijn de drie finalisten hiermee bekend? Afgelopen vrijdag praatte Julie Van den Steen nog haar mond voorbij bij Qmusic. Uit haar verspreking konden we afleiden dat Raaf straks in de finale van ‘The Masked Singer’ staat. Het kan dus zomaar eens zijn dat Raaf, Leeuw en Hippo de top drie vormen.

Bron: Instagram Stories

Finalisten van 'The Masked Singer' nu al bekend? Ook Kat Kerkhofs verklapt meer

Populair

Laatste nieuws