Opvallende gastacteur doet intrede in 'Thuis': "Ze hebben hun best gedaan" TV en Radio
TV en Radio

Opvallende gastacteur doet intrede in 'Thuis': "Ze hebben hun best gedaan"

Opvallende gastacteur doet intrede in 'Thuis': "Ze hebben hun best gedaan"

Terwijl de trouwe ‘Thuis’-kijkers vrezen hoe het met Veerle (Karin Tanghe) zal aflopen, die vrijdagavond bewusteloos in haar zetel teruggevonden werd, kunnen ze zich tegelijk ook verheugen op de komst van een bijzonder personage vanavond.

In ‘Thuis’ is het natuurlijk niet enkel kommer en kwel. Zo zullen de huwelijksklokken volgende week vrijdag luiden voor Christine (Daphne Paelinck) en Adil (Nawfel Bardad-Daidj). Maar niet voor ze hun vrijgezellenavond hebben gevierd. En daarvoor hebben de makers van de soap alles uit de kast gehaald.

Terwijl Adil met zijn vrienden stiekem de tijd van zijn leven beleeft op Ibiza, zoekt Christine het dichter bij huis. Zij genoot met haar vriendinnen van high tea, een uitstapje naar de spa én een concert van onze one and only Metejoor. Speciaal voor haar vrijgezellen duikt de zanger vanavond zelfs eenmalig op in de soap. Een echte BV in ‘Thuis’ dus.

Fans van de soap zullen vanavond vast en zeker aan de beeldbuis gekluisterd zitten. “OH MY GOD”, “Fantastisch, Joriske in ‘Thuis’”, “Zalig”, “Super”, “Wat een topidee”, “Amai, ze hebben hun best gedaan” en “‘Thuis’ is echt aan het pieken”, reageren ze dolenthousiast. Ook niet-‘Thuis’-fans durven de reeks vanavond zelfs eens op te zetten. “Ik zal voor één keer naar ‘Thuis’ kijken”, geeft iemand stiekem toe.

Populair

Laatste nieuws