Sarah Puttemans pronkt met haar goedgevulde boezem in Parijs: "Bommetje" sexy
sexy

Sarah Puttemans pronkt met haar goedgevulde boezem in Parijs: "Bommetje"

Sarah Puttemans pronkt met haar goedgevulde boezem in Parijs: "Bommetje"

In Parijs vindt momenteel de Paris Fashion Week plaats en ook Sarah Puttemans tekent present. De vriendin van Viktor Verhulst deelt enkele kiekjes waarop ze zich van haar beste kant laat zien voor de Eiffeltoren.

Sarah Puttemans zullen velen beter kennen als de vriendin van Viktor Verhulst. Zelf is de influencer ook zeer populair op sociale media en plaatst ze vlogs op YouTube. Sarah is momenteel in Parijs voor Paris Fashion Week en daar deelt ze leuke beelden van op haar Instagrampagina.

Zo woonde ze reeds enkele modeshows bij, maar ze gaat ook op ontdekking in de Franse hoofdstad. Sarah post nu enkele kiekjes waarop ze poseert voor de Eiffeltoren en haar gewaagde outfit trekt meteen alle aandacht. “Altijd blij om terug in Parijs te zijn”, schrijft ze erbij.

De volgers van Sarah vinden alvast dat ze er geweldig uitziet. “Zo mooi”, “Pretty”, “Supermooie foto’s en leuke outfit”, “Je ziet er heel knap uit, sexy hoor”, “Nice”, “Gewoon wow”, “Prachtig”, “Je ziet er goed uit” en “De mooiste”, klinkt het onder meer in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws