Tom Waes in de wolken: de presentator krijgt plots fantastisch nieuws te horen TV en Radio
TV en Radio

Tom Waes in de wolken: de presentator krijgt plots fantastisch nieuws te horen

Tom Waes in de wolken: de presentator krijgt plots fantastisch nieuws te horen

Zondagavond konden we de tiende en laatste aflevering van ‘Het verhaal van Vlaanderen’ meepikken op Eén. Volgende week neemt ‘Chateau Planckaert’ opnieuw Tom Waes’ plekje in. Maar niet voordat de presentator zijn gloednieuwe programma in alle schoonheid kon afsluiten.

Na ‘Reizen Waes’ en ‘Kamp Waes’ had de presentator met ‘Het verhaal van Vlaanderen’ duidelijk opnieuw een succesformule te pakken. Hoewel Tom Waes bikkelharde kritiek moest slikken - over zijn Antwerps taalgebruik en omdat zijn programma maar liefst 2 miljoen euro aan subsidies kreeg -, valt daar maar weinig van te merken.

De eerste aflevering van ‘Het verhaal van Vlaanderen’ wist meteen 1.104.000 kijkers naar het scherm te lokken. En daar waren de uitgestelde kijkers en onlinecfijfers op VRT MAX niet bijgeteld. Over een knalstart gesproken. Maar Tom Waes eindigde ook met een bang. De presentator mocht zijn kijkcijferkanon afronden met maar liefst 1.267.000 live kijkers. Enkel ‘The Masked Singer’ deed het vorige week beter. Dat weet Het Laatste Nieuws.

De kijkcijfers liegen er niet om. “Alles wat Tom Waes aanraakt, verandert in goud”, wordt wel eens gezegd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws