Brengt ook Kat Kerkhofs single uit na 'Masked Singer'? Soaperstar verklapt meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Brengt ook Kat Kerkhofs single uit na 'Masked Singer'? Soaperstar verklapt meer

Brengt ook Kat Kerkhofs single uit na 'Masked Singer'? Soaperstar verklapt meer

Twee weken geleden werd dj Anouk Matton nog ontmaskerd als Vlinder, vorige week kwam Kat Kerkhofs tevoorschijn uit Soaperstar. Anouk zag haar deelname als het geknipte moment om aan haar zangcarrière te timmeren, maar hoe denkt Kat daarover?

Kat Kerkhofs had meteen ingestemd om deel te nemen aan ’The Masked Singer’. “Ik kwam juist uit bevallingsverlof en had zin om nog eens iets zots te doen. De timing kwam goed uit: het was WK, dus Dries was toch weg, en ik moest voor het werk (voor 'Tulpen uit Antwerpen', red.) in België zijn”, vertelt ze in Dag Allemaal. “Ik vond het superleuk en ben blij dat ik heb meegedaan.”

Kat heeft het er bovendien allesbehalve slecht van afgebracht. De tv-presentatrice heeft als Soaperstar even bewezen dat ze een serieus pakje kan zingen. Toch zou ze zichzelf nog niet meteen een zangeres noemen. “O, ik zing graag, maar ik ben geen zangeres”, denkt Dries Mertens’ vrouw erover.

In tegenstelling tot Anouk Matton - die vrijdag, twee weken na haar ontmaskering, haar eerste single ‘Neem ik je mee’ uitbrengt - hoeven we van Kat nog niet meteen eigen muziek te verwachten. “Nee nee, dat hoeft niet voor mij, voor mij was dit gewoon fun”, bedenkt ze zich. “Hoewel… Als iemand een voorstel heeft, mag die altijd bellen”, lacht de presentatrice.

Populair

Laatste nieuws