Ernstige terreurdreiging in ons land: Politie en militairen in opperste staat van paraatheid Royalty
Royalty

Ernstige terreurdreiging in ons land: Politie en militairen in opperste staat van paraatheid

Ernstige terreurdreiging in ons land: Politie en militairen in opperste staat van paraatheid

De politie en het parket van Bergen zijn dringend op zoek naar een man die een aanval op agenten of militairen zou plannen. “En daarna zou hij willen doodgeschoten worden door de politie", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Er is een ernstige terreurdreiging. De politie en de militairen die op kritieke punten worden ingezet, zijn in opperste paraatheid.

“Uit de analyse van die informatie is gebleken dat de kans reëel is dat Jérôme A. (31) - die als vuurwapengevaarlijk beschouwd wordt - mogelijk over zou gaan tot een aanval op politiepersoneel of op patrouillerende militairen”, klinkt het. “Hij zou een suicide by cop willen uitlokken, een scenario waarbij hij door een politiekogel sterft.”

De exacte beweegredenen van de man zijn niet bekend. Hij zou zich mogelijk verplaatsen met een Volkswagen Polo. “Iedereen is gebrieft om heel alert te zijn wanneer A. of zijn voertuig ergens opduikt en hem onmiddellijk staande te houden”, klinkt het. “Ook alle militairen hebben orders gekregen om hem vast te houden tot onze mensen hem kunnen overnemen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws