Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' terug samen? Ze schept zelf duidelijkheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' terug samen? Ze schept zelf duidelijkheid

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' terug samen? Ze schept zelf duidelijkheid

Candice Martens en Marijn Lenaerts besloten vorige zomer om een punt achter hun relatie te zetten. Toch gingen ze onlangs samen op restaurant. Vormen ze terug een koppel of zijn ze gewoon goede vrienden? Candice zegt waar het op staat.

Candice Martens en Marijn Lenaerts hebben we leren kennen in ‘Blind Getrouwd’. Het koppel was zo’n twee jaar getrouwd toen ze vorige zomer bekendmaakten dat ze niet langer samen zijn. Echter deelde Candice onlangs een opvallend kiekje op haar Instagrampagina waarop ze met hun tweetjes op restaurant zaten.

“We hadden afgesproken om bij te praten. Marijn en ik vinden het leuk om contact te houden”, verduidelijkt ze nu aan TV-Familie. Doordat ze twee jaar getrouwd zijn geweest, hebben ze nog steeds een sterke band. “Dan is het heel tof en plezant om elkaar nu en dan te blijven horen”, legt Candice uit.

Daarnaast onderstreept ze dat ze verdergaan als vrienden. “We horen elkaar niet elke dag, maar we staan nog steeds klaar voor elkaar als er iets zou zijn”, klinkt het. Toch lokte het kiekje op Instagram heel wat reacties uit van mensen die hopen dat ze terug een koppel zullen vormen. “Ja, er zij precies veel mensen die het leuk zouden vinden om ons terug samen te zien als koppel”, aldus Candice.

Beter dan voordien

Ze zegt dan dan ook dat ze samen met Marijn heel veel leuke momenten heeft beleefd, maar ze zullen toch vrienden blijven. “Kijk, ik vind dat je altijd je gevoel moet volgen”, vertelt ze. “Wij zijn nu vrienden en dit voelt heel goed. Beter zelfs dan voordien. Wij zijn niet van plan om weer een koppel te vormen”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws