Thuis-kijkers voorspellen slechte afloop voor dit personage: "Deksel op de neus" TV en Radio
TV en Radio

Thuis-kijkers voorspellen slechte afloop voor dit personage: "Deksel op de neus"

Thuis-kijkers voorspellen slechte afloop voor dit personage: "Deksel op de neus"

De ‘Thuis’-personages gaan spannende tijden tegemoet. Vooral Waldek (Bart Van Avermaet) en Karin (Kadèr Gürbüz), die hun bittere vete vanavond uitvechten in de rechtbank. Team Waldek of Team Karin, de meningen onder de fans zijn verdeeld. Maar over de afloop van het proces lijkt meer eensgezindheid te bestaan.

“Team Karin, Waldek is een onuitstaanbare vent geworden”, “Nee, Team Waldek, iedereen huppelt achter bazin Karin aan. Ze speelt een vuil spel”, “De Feniksvrouwen moet winnen, zij hebben het beste voor met het bedrijf” en “Ik ben voor Waldek, zonder hem geen wijngaard! Hij verdient niet wat ze hem aandoen”, klinkt de verdeeldheid onder andere op Facebook. Toch lijkt Karin een streepje voor te hebben.

Waldek zit namelijk vast op Ibiza en is niet komen opdagen op zijn rechtszaak. Zo stellen advocaat Alexander Cosyns en zijn cliënt het geduld van de rechter serieus op de proef. Toch zien de fans het slecht aflopen voor Karin. “Tom en Karin zijn te zeker van hun zaak, die gaan met de grond gelijk gemaakt worden”, “Alexander heeft serieus in Karins verleden gegraven”, “Karin zal het deksel op de neus krijgen”, “Ze doet te arrogant, ze is er te gerust in” en “De beelden van vanavond, Karins gezichtsuitdrukkingen, zeggen genoeg”, voorspellen ze.

Al hopen de meeste dat Waldek en de Feniksvrouwen straks gewoon weer door dezelfde deur kunnen. “Ik hoop nog steeds op een verzoening”, “Ik ben team geen van beiden, leer gewoon samenwerken!”, “Niemand zou mogen winnen, hun vete is te belachelijk”, “Gewoon zand erover aub, Karin in de wijnbar en Waldek op zijn wijngaard, zo moeilijk is het niet”, uiten ze hun ongenoegen. Volgende donderdag valt de uitspraak van de rechter. Dat belooft nog spannend te worden.

De Feniksvrouwen in de rechtbank in 'Thuis', Bron: Eén

Thuis-kijkers voorspellen slechte afloop voor dit personage: "Deksel op de neus"
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws