Andy Peelman maakt droevig nieuws bekend: "Hij is overleden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Andy Peelman maakt droevig nieuws bekend: "Hij is overleden"

Andy Peelman maakt droevig nieuws bekend: "Hij is overleden"

Andy Peelman is al zes jaar gelukkig getrouwd met zijn echtgenote Tine. Ze bezegelden de liefde intussen met twee dochtertjes Feline en Lorelie. Alles gaat prima in zijn gezinnetje, een voorbeeld dat het VTM-gezicht helaas niet van thuis meegekregen heeft.

Andy Peelman heeft naar eigen zeggen een hobbelige jeugd gehad. “Mijn ouders zijn gescheiden toen ik zes was, waarna ik verder ben opgevoed door mijn moeder”, vertelt de acteur openhartig in Het Laatste Nieuws. “Ik heb met mijn vader (zanger Wim Ravell, red.) geen contact meer gehad. Ik wou het niet. Ik had er geen zin in”, klinkt het.

Meer wil Andy daar niet over kwijt. “Want ik heb in het verleden gemerkt dat mensen extreem reageren als ik me uitspreek over hem. Ik heb daar allemaal geen zin meer in en ik hoef ook al die meningen niet”, besluit de ‘The Masked Singer’-speurder. “Iedereen heeft zijn verhaal, ik heb het mijne. En dat is: hij was geen onderdeel van mijn leven en ik heb dat niet gemist. Vorig jaar is hij overleden, so be it.”

Toch probeert hij het positief te bekijken. Hij heeft naar eigen zeggen niets gemist. “Toch kijk ik terug op een goeie jeugd. Het was niet perfect, maar ik kwam ook niks tekort”, bekent Andy. “Ik was een gelukkig, onbezorgd kind.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws