Stopt Andy Peelman met televisie? VTM-gezicht neemt drastisch besluit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stopt Andy Peelman met televisie? VTM-gezicht neemt drastisch besluit

Stopt Andy Peelman met televisie? VTM-gezicht neemt drastisch besluit

Andy Peelman raakte bij het brede publiek bekend door zijn hoofdrol in ‘Echte Verhalen: De Buurtpolitie’. Intussen is het VTM-gezicht niet meer van het scherm weg te denken. Als acteur, presentator of gewoon als speurder in ‘The Masked Singer’. Maar dat brengt ook nadelen met zich mee.

“Op televisie komen, je begint daaraan met een naïef enthousiasme. Geen mens verwittigt je voor de gevolgen”, klinkt het bij Andy Peelman in Het Laatste Nieuws. Niet voor de voordelen, ook niet voor de nadelen. “Ik ben gewoon 'den Andy'. Ik ben toegankelijk en vlot benaderbaar, maar dat is een boemerang die terugkeert in m'n gezicht.”

“Mensen spreken me aan, ze willen op de foto, ze komen zelfs aanbellen aan mijn huis, en dat is niet altijd even fijn”, legt de acteur uit. “Om die reden zijn wij verhuisd. We zijn nu aan het bouwen, ik heb thuis gewoon heel erg veel nood aan rust”, besluit hij. Toch vindt Andy dat hij niet te klagen heeft. “Ach, we zijn zondagskinderen, toch? Ik mag m'n handjes kussen. Ik werk bij VTM, ik heb het goed”, beseft hij. Maar komt daar binnenkort een einde aan?

“Op een dag stopt dat ook wel, natuurlijk”, bedenkt de presentator zich. “Op mijn hoofd zit een houdbaarheidsdatum. Wordt de samenwerking verlengd? Wordt ze niet verlengd? Ik weet het niet. En wat daarna? Wie zal het zeggen?”, vervolgt Andy. Daarom opende hij onlangs de deuren van zijn tweedehandswinkels, samen met zijn vrouw. “Dat is mijn verzekering voor als het stopt”, aldus het VTM-gezicht. Eén ding wil hij nog onderstrepen: “Naar de politie, waar ik recent ontslag heb genomen, ga ik niet meer.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws