Onweer op komst in 'Thuis'? "Oude bekende komt roet in het eten gooien" TV en Radio
TV en Radio

Onweer op komst in 'Thuis'? "Oude bekende komt roet in het eten gooien"

Onweer op komst in 'Thuis'? "Oude bekende komt roet in het eten gooien"

De trouwe kijkers van ‘Familie’ mogen deze week maar liefst drie nieuwe personages verwelkomen in hun favoriete soap. Maar zien we in ‘Thuis’ binnenkort ook weer een nieuw gezicht opduiken? Fans voorspellen dat een oude bekende voor gedonder komt zorgen.

De rust bij Harry (Stan Van Samang) is eindelijk wat teruggekeerd. Na de gasontploffing in zijn huis en de mysterieuze pakketjes zonder afzender, dacht hij dat Chris (Danny Timmermans) hem nog steeds het leven zuur probeerde te maken. Hij besloot professionele hulp te zoeken om van zijn paranoia af te geraken.

Maar net nu de stilte rond Chris wat is teruggekeerd, lijkt een oude bekende opnieuw zijn gezicht te tonen. Op een foto van Joren en zijn vrienden op de luchthaven denkt Tim (Jeroen Lenaerts) plots John, de handlanger van Chris, te herkennen op de achtergrond. Dieter (Raf Jansen) verklaart zijn collega gek. Die gelooft niet dat hij zomaar op een drukke publieke plaats zou rondhangen.

Maar de trouwe kijkers denken daar duidelijk anders over. “Dat is John”, “100% zeker, het hulpje van Chris”, “Ik denk dat Tim gelijk krijgt”, “Joren is belangrijk voor Tim, ze hebben hem achtervolgd”, “Ze komen wraak nemen”, “Chris móet nog terugkomen”, “Dat belooft spannend te worden” en “Die komt roet in het eten gooien”, zijn ze het erover eens op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws