Martien Meiland krijgt harde kritiek te slikken: "Wat een zielig mannetje!" TV en Radio
TV en Radio

Martien Meiland krijgt harde kritiek te slikken: "Wat een zielig mannetje!"

Martien Meiland krijgt harde kritiek te slikken: "Wat een zielig mannetje!"

Dinsdagavond konden we weer kijken naar een nieuwe aflevering van ‘Chateau Meiland’. Op zijn Instagrampagina deelt Martien daar een fragmentje van, maar in de comments staat het al snel vol met commentaar.

Intussen is het achtste seizoen van ‘Chateau Meiland’ van start gegaan en daarin maakt de familie Meiland weer knotsgekke avonturen mee. Op zijn Instagrampagina deelt Martien Meiland nu een filmpje van de nieuwste aflevering en daarin drijft hij de spot met bouwvakkers.

Zo probeert hij het loopje van een typische bouwvakker na te doen. “Hoe vinden jullie mij als bouwvakker?”, vraagt hij aan de fans. Meteen krijgt hij heel wat reacties binnen van mensen die dit niet oké vinden. “Beetje respectloos”, “Een beroep als achterlijk wegzetten”, “Lopen er echt niet zo bij”, “Onbeleefd” en “Je zet anderen voor gek”, klinkt het onder meer.

Bovendien staan er ook heel wat comments te lezen van mensen die het helemaal gehad hebben met 'Chateau Meiland'. “Elk jaar hetzelfde. Iets nieuws kopen, opknappen en dan weer verkopen. Ben er wel klaar mee” en “We hebben het nu wel gezien Meilandjes. Het verdienmodel kopen en opknappen met geld van SBS6 is nu wel uitgemolken”, reageren zij dan weer.

Populair

Laatste nieuws