Tanja Dexters laat wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken: "Heerlijk!" sexy
sexy

Tanja Dexters laat wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken: "Heerlijk!"

Tanja Dexters laat wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken: "Heerlijk!"

Tanja Dexters trakteert haar volgers opnieuw op een pikant plaatje. De ex-Miss België draagt een diep uitgesneden kleedje en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers.

Tanja Dexters werd in 1998 gekroond tot Miss België. Recent is de blondine flink wat kilo’s afgevallen en daardoor kreeg ze ook heel wat bezorgde reacties van haar volgers binnen. Ze bracht dit weekend een bezoekje aan Madonna in Antwerpen en daar laat ze nu wat meer van zien op Instagram.

Zo post ze een foto waarop ze aan de bar zit met een cocktail. Tanja likt haar vingers af en laat vol in haar boezem kijken. Ze draagt een diep uitgesneden jurkje en zo laat ze wel erg weinig aan de verbeelding over. “Ma Donna”, schrijft ze onder het kiekje. Haar fans moeten meteen wat kwijt over deze nieuwe foto.

Zo laten ze allemaal complimentjes achter in de comments. “Wat zie je er mooi uit”, “Simply the best”, “Prachtig”, “Welke knappe Madonna is dit, kan enkel Tanja zijn”, “Hmm”, “Snelle mokke”, Prachtige madam ons Tanja”, “Sexy” en “Mooi en elegant”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws