Influencer Jamie-Lee Six gaat bizarre uitdaging aan: "Leuk, ik ga zeker kijken!" TV en Radio
TV en Radio

Influencer Jamie-Lee Six gaat bizarre uitdaging aan: "Leuk, ik ga zeker kijken!"

Influencer Jamie-Lee Six gaat bizarre uitdaging aan: "Leuk, ik ga zeker kijken!"

Jamie-Lee Six onthult grootse plannen op Instagram. De influencer zal namelijk binnenkort te zien zijn in een gloednieuw programma op VTM GO en ze verklapt meteen wat meer over de reeks.

Jamie-Lee Six heeft haar doorbraak bij het grote publiek te danken aan enkele tv-programma’s zoals ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Haar jongere fans hebben haar daarvoor al leren kennen als insider bij het jongerenplatform TAGMAG en als Amber in de Ketnet-serie ‘D5R’. Nu heeft ze weer leuk nieuws te melden.

Zo zal ze ze vanaf volgende week te zien zijn in een nieuw programma genaamd ‘Burger House’. “It’s me!”, klinkt het enthousiast. “Ik ben één van die acht zonder ervaring die een eigen burgerrestaurant gaan openen”, staat er te lezen op de Instagrampagina van VTM GO. De reeks zal van start gaan op 25 maart.

Wie nog zal deelnemen aan ‘Burger House’? Pauline Slangen, Gerben Tuerlinckx, Steffi Mercie, Ender Scholtens, Luis Oscar Santos, Nora Dari en Hariette Sylva tekenen ook present. “Zo leuk” en “Ik ga zeker kijken”, reageren enkele fans enthousiast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws